Sådan finder du en god revisor i 2021

Mangler du hjælp til regnskab og bogføring? Så er det en god idé at finde en revisor, som kan hjælpe dig. Revisorens opgaver kan være mange og kommer an på, hvad du har behov for hjælp til.

Hvilke opgaver kan en revisor hjælpe dig med?

En revisor kan hjælpe dig med bogholderi, årsregnskab, skat, moms, fradrag med mere. Ved at løse disse opgaver sørger revisoren for, at der er styr på virksomhedens generelle økonomi, samt at love og regler bliver overholdt. En revisor kan derudover også være en rigtig god sparringspartner at have igennem din virksomheds levetid.

 

Hvad mangler du hjælp til?

Inden du starter din søgning efter en ny revisor, er det en god idé at finde ud af, hvilke opgaver du står og mangler hjælp til. Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Vil du gerne booste din virksomheds økonomi og lave en god bundlinje? Måske vil du fusionere din virksomhed med én eller flere andre virksomheder og har brug for råd til, hvordan økonomien kan hænge sammen. Uanset hvilken situation din virksomhed står i, kan en revisor hjælpe dig og sikrer, at der er styr på den økonomiske del. Du kan forhøre dig i dit netværk, om nogen kender en god revisor eller søge på internettet.

 

Slip for skattesmæk og unødvendige fejl

Hvis du er selvstændig eller ejer en mindre virksomhed, kan det været et stort ansvar og virke uoverskueligt at holde styr på virksomhedens økonomi helt alene. Det gælder især, hvis du ikke har gjort det før, eller det ikke lige er din spidskompetence. Det kan være svært at finde en revisor, som er god, da mulighederne er mange. Du kan spare tid og slippe for skattesmæk og andre ubehagelige overraskelser ved at finde en revisor på https://revisormikaelhansen.dk/find-revisor/. Ved at lade en revisor hjælpe dig med virksomhedens økonomi, kan du fokusere på at drive og vækste din virksomhed.

 

En god sparringspartner

En revisor kan også fungere som en sparringspartner, der kan hjælpe dig med de økonomiske overvejelser, du måtte have omkring din virksomhed. Det er vigtigt, at du vælger en revisor, som du vil få et langt, godt samarbejde med og stoler på.

 

Mød forberedt op

Et indblik i din virksomheds økonomi kan være en meget personlig ting at give indsigt i. Det kan derfor være en god idé at få en uforpligtende samtale med revisoren, hvor I taler om, hvad du har behov for hjælp til, og hvad du forventer af revisoren. Det kan være en fordel at fortælle, hvad og hvordan du plejer at gøre tingene, om de systemer du anvender og eventuelt tage materialer om din virksomhed med. På den måde udviser du professionalitet, og at du har styr på din virksomhed.  Revisoren kan på baggrund af dette mere konkret fortælle dig, hvad vedkommende kan hjælpe med.

 

Spar tid og få mere for pengene

Der er ingen tvivl om, at du sparer tid ved at finde en revisor til dine revisionsopgaver. Derudover kan du få mere for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde en revisor og tale med dem om, hvorvidt det er muligt, at vedkommende kan tilbyde dig en pakkeløsning med flere services, hvis du har behov for det. Så er du godt dækket ind, og du slipper for at holde styr på enkeltpriser.

 

 

Categories: