Det rigtige valg af regnskabsprogram kan frigive mange timer til din virksomhed

Alle virksomheder kender til, at der skal bruges utallige timer på, at få styr på deres regnskab. Det kan være en stor hovedpine, og noget der sagens kan effektiviseres ved hjælp af regnskabsprogrammer. Der er dog nogle der er bedre end andre.

De mest brugte regnskabsprogrammer er Billy og Dinero. Disse to programmer er begge utroligt gode, og kan give en stor hjælp til en virksomhed, som har brug for en ekstra hånd til at få de ekstra frie timer, der kan gavne firmaet på en anden måde. Det er i denne artikel at der vil blive gennemgået præcist ligehederne og forskellen mellem disse to regnskabsprogrammer, Billy og Dinero.

Lighederne er mange

Det er ikke den store betydning, om man vælger Billy eller Dinero, men for god ordens skyld vil der blive sammenlignet. Begge programmer har aftaler der koster ned mod 0kr. Det inkluderer dog ikke all de funktioner, som kan tilbydes hos begge udbyderer. Programmerne har moderne og meget brugervenlige online regnskabsdesigns.

I prisen for 0kr. kan virksomheder indberette mom og bogføre. Der er også mulighed for gratis fakturering gennem programmerne. Der bliver tilbudt hjælp til bogføring også. Professionel hjælp er tilgængelig alle ugens dage, og kan især blive brugt til nyopstartet virksomheder. Sidst men ikke mindst har de begge abonnementsfakturering.

Forskellene er til at se

Selvom forskellene er til at se, skal det siges at begge programmer tilbyder god service. Når det kommer til bogføringshjælp er Dineros bogføring online, mens Billy har livechat til at assistere. Der er forskellige automatiske funktioner hos begge regnskabsprogrammer. Disse automatiske funktioner inkluderer momsindberetning og bankafstemning.

Begge regnskabsprogrammer har en mobil-app, men hos Billy skal man have investeret i premium for, at få muligheden for at bruge den. Efter sammenligning af Billy vs Dinero, der er blevet gennemgået, er det tydligt at den sikre vinder mellem regnskabsprogrammerne er Dinero. Programmet har bare flere funktioner der er bedre, og også gratis hvilket betyder meget.

Der hvor der er forskelle er, at med hensyn til momsindberetningen er den kun tilgængelig online hos Dinero.

Bankafstemningen er gratis hos dinero, hvorimod der skal betales en ekstra udgift hos Billy. Hvis man investerer i den gratis mulighed hos begge programmer, får man ubegrænset antal posteringer hos Dinero, hvorimod at man maks får 300 hos Billy.

Categories: