3 gode grunde til at bruge miljø-rigtig emballage for virksomheder

miljøvenlig emballage

I en verden hvor miljøet bliver sat højere på dagsordenen dag for dag, må flere og flere virksomheder omstille sig. For nogle virksomheder kan det blive en glidende overgang, men for et stort antal virksomheder kan det være en svær omstilling. Mange virksomheder er bygget op om faste vaner og traditioner, og det kan være svært at bryde med disse. Omstiller man sig ikke, kan det dog for store konsekvenser, både på kort sigt og på lang sigt. Det kan gå udover kundebasen, konkurrencedygtigheden og virksomhedens brand.

Heldigvis er der ting man som virksomhed kan gøre for at omstille sig, og vise omverdenen at man værner om miljøet. En af disse er at begynde at bruge miljøvenlig emballage. I denne artikel giver vi dig og din virksomhed 3 gode grunde til at bruge netop dette.

1. Du er klædt på til fremtiden

Benyttter du miljøvenlig emballage, så er du allerede klædt godt på til fremtiden. Allerede inden for de kommende par år, vil der blive sat større og større krav til virksomheder omkring miljøet. Derfor kan du allerede nu få en stor fordel og være på forkant.

2. Du øger din konkurrencefordel

Begynder du at bruge miljøvenlig emballage, så kan du styrke din konkurrrencefordel. Er du first mover på dette område, så vil du kunne sætte dig langt foran dine konkurrenter. Dette kan også bruges i markedsføringen, hvor du kan vise omverdenen at du værner om miljøet.

Dette vil uden tvivl få kunderne til at kigge din vej, næste gang de søger et bestemt produkt. Læs mere på www.albeemballage.dk.

3. Du styrker dit brand gevaldigt

En af de helt store fordele er at du vil styrke dit brand gevaldigt. En af de vigtigste, men også sværeste ting for virksomheder i dag, er at skabe et brand og et image, der får kunderne til at genkende netop dig. Viser du at du gør noget aktivt i kampen mod klimaforandringerne, så er det noget der kan få stor betydning for din virksomheds brand, langt ud i fremtiden.

Når du har fået styr på emballage er der ingen grund til at stoppe der. tag næste led med; alle typer rens og rengøring I benytter jer af, kan nemt også gøres miljøvenlige. Det være sig alm. indendørs rengøring, men også de udendørs ting, så som fliserens, evt. terrasserens og facaderens. Til fliserens f.eks., bruges der oftest meget vand og derfor også en del kemikalier, så på miljø-regnskabet, er der meget at sparre her.

 

Categories: