De små opfindelser gør en stor forskel

Lysende pære

Vi lever i en iværksættertid, hvor flere og flere prøver kræfter med at blive selvstændige. På den ene side har mulighederne for at blive iværksætter aldrig været bedre. På den anden side betyder det, at konkurrencen er enorm. Men du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken for at blive en succes.

Små idéer – store ambitioner

Nogle har en idé med sig fra start, mens andre arbejder hen imod en bestemt idé med formålet om at blive selvstændig. Lige meget hvad er det vigtigt at holde gejsten højt og huske på, at alle idéer, store som små, kan være lige ambitiøse.

Med andre ord behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken for at have en chance. Tænk bare over hvor mange simple produkter, der er blevet til en kæmpe succes – produkter som vi ikke kan forestille os at leve uden i dag. Som udgangspunkt er det blot et spørgsmål om at finde frem til den gode idé.

Skriveredskaber

Tænk ud af boksen

Her er det vigtigt er at tænke ud af boksen. Det er som regel det, der skal til for at finde frem til de idéer, der ikke allerede er taget, om man så må sige. Derfor er det vigtigt ikke at være bange for at være kreativ. Giv tankerne frit spil – det er der, at de mest interessante idéer finder vej frem. Og det er som sagt med idéen, at det hele starter.

En hunderampe

Et eksempel er noget så simpelt som en hunderampe. Det lyder banalt, men hvad der startede som en simpel idé, bliver nu solgt som et reelt produkt – et produkt, som kan gøre hverdagen nemmere for masser af hundeejere. Med en hunderampe er det f.eks. nemmere at få hunden ind og ud af bilen på en ordentlig måde. Samtidig vejer hunderampen ikke særlig meget, hvilket betyder, at den er nem at transportere med rundt, ligesom den er nem at tage i brug.

Hunden er menneskets bedste ven, og de fleste hundeejere ønsker det bedste for deres hund. Med hunderampen skånes hundens muskler og led. I stedet for at din hund skal hoppe ind og ud, bliver dens krop mindre belastet med en hunderampe. Hundens led, bl.a. hofter og albuer, er nemlig meget udsat, når den skal hoppe op og ned. Hunderampen er med andre ord den perfekte løsning for dig, der ønsker at tage din hund med på tur.

hund

Med hunderampen får du nye muligheder for oplevelser for dig og din hund.

Categories: