Få inspiration til e-handel tricks og tips til iværksætteren

firmaarrangement

Som iværksætter må du følge med de aktuelle trends og fænomener, som fylder meget i samfundet. På den måde er det nemmere at ramme målgruppen og ramme ind i den aktuelle situation på den rigtige og bedste måde. En af de trends er e-handel, som er blevet mere og mere attraktivt for mange. Det er nemt og effektivt, men skal samtidig også leve op til den service, som man som kunde kan få i en fysisk butik.

Fokus på den gode oplevelse

Der er mange fordele ved e-handel, som kan være utrolig attraktivt for kunder, som har travlt eller gerne vil se på købsmulighederne derhjemme. Michael Ginnerskov Jensen er iværksætter, og har nogle bud på hvad, man som e-handel kan gøre for at imødekomme den gode oplevelse. Disse bud omhandler bl.a., at siden teknisk skal fungere godt. Det vil sige, at hjemmesiden skal loade hurtigt, så ventetiden ikke bliver for lang, og tålmodigheden ikke løber op. Dertil skal siden visuelt være flot og enkelt stillet op. Det gør det mere overskueligt, og medfører til, at man ikke farer vild på hjemmesiden samt mellem kategorierne. Det visuelle er en stor del af oplevelsen, fordi det også medvirker til en god service. Hvis det er nemt at finde rundt, og man hurtigt kan stille spørgsmål, bestille og betale, bliver oplevelsen langt bedre.

 Miljøet fylder meget for tiden, og derfor gør den også det i e-handel branchen

Vil du starte en virksomhed inden for e-handel op som iværksætter, er miljøet også en faktor, som spiller en stor rolle. Dette kan du gøre på mange måder. Især tøjbranchen er ramt af fokusset på miljøet, så er man iværksætter inden for denne branche, bør man imødegå dette. Det kan du gøre ved at appellere til god kvalitet, så tøjet holder længe. Derudover kan du gøre brug af bæredygtige materialer, så du ikke skader miljøet mere end nødvendigt. Du kan også tænke anderledes som iværksætter. Måske skal du give gode råd til, hvordan tøjet kan genbruges, så man kan bruge det i længere tid. Det kan være, man skal sy en trøje om til en hat eller taske. Måske endda til et pudebetræk. På den måde får tøjet et helt nyt liv, og kan holde i mange flere år. E-handel har altså rigtig mange fordele, men det kræver også, at du som iværksætter tænker nogle trends og fænomener ind, som samfundet har fokus på. Ved at imødegå disse, er du allerede et skridt foran.

Categories: