Sådan får du en billig revisor i 2020

Synes du også, at bogføring er besværligt og uoverskueligt? Er du i tvivl om, hvorvidt I gør det bedste for at få profit? Der kan være flere gode grunde til, at man gerne vil have en revisor i sin virksomhed, og i næsten alle tilfælde er det også en rigtig god idé.

Der er bare desværre rigtig mange, der fravælger en revisor for at spare penge, men læs med her, hvor vi kommer til tips til, hvordan du kan få en billig revisor.

Du kan spare penge med en revisor

Inden vi kommer med de gode råd, er det vigtigt at slå fast, at det er noget vrøvl at ”spare en revisor væk”. Der er flere eksempler på folk, der sparer penge med en revisor, fordi de ganske simpelt har lavet bogføringen forkert og overset noget elementære punkter.

En revisor kan også hjælpe dig med at se, hvor du kan spare penge henne – selv når du ikke selv kan. Det kan også være, du finder ud af, at det står meget værre til, end du tror, men om ikke andet, så er også dét jo vigtigt at opdage i tide, så du kan få rettet op på det. Det kan en revisor desuden også hjælpe dig med.

Led efter en billig revisor – og gør klar

Men hvordan finder man så en billig revisor? Du kan naturligvis altid spørge andre virksomheder, om de kan anbefale en revisor, der er billig. Ellers kan du altid prøve at google dig frem og for eksempel besøge: https://finans.dk/okonomi/.

Når revisoren skal have sin første arbejdsdag i din virksomhed, kan du altid huske at sørge for, at der er styr på tingene. Har du førhen selv forsøgt dig med at holde bogføring? Så find mappen eller hæftet frem og gør det klar til den nye revisor. Har I et excel-ark med et forsøgt regnskab? Så sørg for, at du ved, hvor det er, så du hurtigt kan finde det frem.

Dette kan lyde som nogle små, helt banale og ligegyldige ting, men er din revisor timebetalt, så er det jo smart, at du ikke betaler for, at du selv finder tingene frem.

 

Categories: