Få den rette GPS-løsning til landbruget

Hvorfor er det så vigtigt med en GPS til flådestyring? Når man har en virksomhed, som har arbejdsmaskiner og køretøjer, så er det vigtigt, at de både er tyverisikret og beskyttet så vidt muligt mod uvedkommende. Men vidste du, at en GPS kan bruges til mere en tracking? Hos FindMyGPS kan du få en GPS med mange forskellige egenskaber.

Hvis virksomheden flere køretøjer, firmabiler, delebiler og andre, så er det rigtigt ærgerligt, hvis der sker dem noget i forhold til f.eks. tyveri. Både køretøjet, men også indholdet, som ofte er arbejdsredskaber og meget dyrt værktøj, kan være en kæmpe omkostning for firmaet, hvis de bliver stjålet.

 

Hvis en firmabil bliver stjålet, kan det både betyde stort økonomisk tab, men også problemer i driften, fordi der både mangler firmabil og udstyr til at udføre en opgave. Det er både rigtigt ærgerligt for virksomheden, men også for kunderne. Derfor kan det have mange fordele at anskaffe sig en GPS-løsning til flådestyringen.

 

Effektiv redskabstyring til landbrug

Ved at anskaffe en GPS igennem FindMyGPS, som kan tilbyde komplet flådestyring, som også har store fordele indenfor landbrug og maskiner dertil. Her kan redskabsstyring både bruges til dosering og dræning, som passer til f.eks. mejetærskere, som kun bliver brugt i sæsoner. Når sæsonen er færdig, kan udstyret nemt flyttes over til andre maskiner.

 

Der findes rigtigt mange fordele, som kan hjælpe din virksomhed indenfor flådestyring, og med appen som alt styres fra, kan arbejdsgangen effektiviseres. En GPS til f.eks. flådestyring, gør at det er muligt at lave opgavestyring blandt andet. Med appen findes der både automatiseret kørebog, optimering af kørselsmønstre samt tjeklister og arbejdsbeskrivelser.

 

Udover dette, så findes der et hav af andre funktioner, som er aldeles effektive til at kunne sikre sig at arbejdet bliver udført korrekt og til tiden blandt andet. GPS-løsningen Hos FindMyGPS, samt den tilhørende app, er altså med til at give et bedre overblik over arbejdsgangen hos de kørende medarbejder og køretøjerne, samt at kunne spore køretøjet. Dette kan være med til at give de relevante data, som skal til for at kunne optimere på forskellige områder indenfor dette.

 

Hos FindMyGps, kan man vælge en abonnements-løsning, som passer til virksomheden. Hvis du er tvivl om, hvilken løsning som er relevant til jeres behov, kan i med fordel besøge hjemmesiden findmygps.dk, hvor I kan finde kontaktoplysninger. FindMyGPS sidder klar til at rådgive jer, sådan at I finder den bedste løsning.

 

 

 

 

 

 

Categories: